Beyazit “Årets ven”

ÅRETS VEN BLIVER STUDENT

Beyazit Esen har et særligt talent for venskab, som gav ham titlen ÅRETS VEN til skolens traditionsrige gallafest på sidste skoledag.

”For mig er en god ven én, der tør snakke om både det, der går godt, og det der går skidt,” siger en glad Beyazit. ”Så bliver tvivlen omformet til venskab. Det er rart”

Beyazit er 19 år og bor i Helsingør med sin familie. Særligt to ting har betydet meget for hans tid på HF & VUC Nordsjælland. Som han siger: ”Rarthed og venskaber”. Altså det, at have det rart i hverdagen, i klassen og med lærerne.

Beyazit afslutter sin eksamen med et flot 10-tal i dansk, men det har ikke altid været let for Beyazit at tage en HF. Nogle gange tvivlede han på sine egne evner, men så kom vennerne i klassen ham til hjælp. Specielt Lucas er blevet en rigtig god ven.

”Vi har suppleret hinanden godt. Når jeg ikke kunne noget, var han stærk i det og omvendt”

Studenterhuen og den fine titel som årets ven skal fejres med hygge i haven. -Og måske en lur. Det blev ikke til mange timers søvn i nat. Men ellers skal Beyazit ikke holde fri, for efter sommerferien glæder han sig til at tage fat på pædagogstudiet.

Stort tillykke til Beyazit, årets ven og student.